Vår policy

Vi tänker långsiktigt och det allra viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd! Vi erbjuder öppet köp/byte inom 14 dagar. Alla möbler tillverkas för hand efter beställning och innefattas därför inte av våra regler för öppet köp/byte.

Vi garanterar att försändelsen undersöks innan den skickas till dig. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer, åtar sig SSM att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara.  Vid reklamation, kontakta oss: info@smalandsskinnmanufaktur.se. SSM följer alltid allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Leveransvillkor

Vi vill såklart att du ska få din vara så snabbt som möjligt. Vi strävar efter att hålla en leveranstid på 3-10 dagar på de flesta av våra produkter. Möblerna tillverkas för hand efter beställning och är leveransklara inom 4-8 veckor. Vi erbjuder fri frakt när du handlar för mer än 500 kr.

Svenskt läder

Vi använder oss främst av naturgarvat läder från Tärnsjö garveri som är världens enda miljöcerifierade garveri med djur främst från gårdar i närområdet. Läder är ett levande material och kan skilja sig i färg från hud till hud. Lädrets utseende förändras med tiden och påverkas av faktorer som ljus, temperatur och slitage. Ta väl hand om dina produkter och låt de leva med dig!

Kontakt

Hillevi Magnell - Designer
hillevi@smalandsskinnmanufaktur.se

Johan Stockhem - Production manager
johan@smalandsskinnmanufaktur.se

SSM Smålands Skinnmanufaktur
Tändsticksgränd 24, 553 15 Jönköping
info@smalandsskinnmanufaktur.se