Vår vision

Vi är alltid en pålitlig och kunnig partner. Extra pålitlig och kunnig om du behöver hjälp med formgivning eller tillverkning i läder. Vi kan hjälpa dig med delar av produktionen eller axla ett helhetsansvar. Vi har förvandlat många idéer och skisser till färdiga produkter. Under flera år har vi byggt starka relationer med både fabriker och tillverkare. Alla med närhet till våra småländska rötter. Vi har lärt oss vem som är bäst på vad och vad som är bäst när. Därför anpassar vi varje produktion efter din produkt och dina förutsättningar. Vi tror att allt blir bättre genom nära samarbeten. När våra individuella expertiser förädlas i kollektiv kompetens och förenas i ett gemensamt slutmål. Din produkt.

Nestlé Professional / Zoégas

Nobis Hotel Copenhagen

Företag vi jobbat med

Nobis hotel, Eton Shirts, Aira, Zoegas, Granit funktion och förvaring, Postgatan, Lobby Design, Famous last word, Studio Stockholm, Vox Hotell, Tv4 Mitt kök, Stålverket, KLM, Pool, Restaurang Sjön, Destination Jönköping, Villa Vita, NY, Consid, Keddy braskaminer,

Vill du också tillverka med oss?

Först kanske du vill veta lite mer om våra produktionsmöjligheter eller vad vi skulle kunna göra med dina idéer och produkter? Vilka visioner du än har, är du välkommen att kontakta oss.

Skicka ett mail

Kontakt

Hillevi Magnell - Designer
hillevi@smalandsskinnmanufaktur.se

Johan Stockhem - Production manager
johan@smalandsskinnmanufaktur.se

SSM Smålands Skinnmanufaktur
Tändsticksgränd 24, 553 15 Jönköping
info@smalandsskinnmanufaktur.se