Designstudio

Vi är en designstudio som med egen tillverkning och nära samarbeten formger möbler, detaljer och accessoarer för livet. Vi tillverkar med den lilla studions passion och närvaro och den stora fabrikens styrka och trygghet. Vi ser läder som ett hållbart material och som en naturlig del i alla våra produkter. Vår produktion finns nära våra småländska rötter och vi finns nära våra kunder. Vi värnar om miljön och därför arbetar vi med läder från världens enda miljöcertifierade garveri: Tärnsjö Garveri.

Våra produkter görs för hand, främst av svenskt, naturgarvat och kromfritt läder. Våra produkter är gjorda för livet. För att bli vackrare med åren, genom varje dag de används.
Vi är SSM, Smålands Skinnmanufaktur
Johan & Hillevi

Dagbädd 35 000 Sek

Hantverket

Närheten till våra tillverkare gör att vi kan garantera den höga kvalitet som vi utlovar. Vi använder oss främst av svenskt naturgarvat kromfritt läder från Tärnsjö garveri. Världens enda miljöcertifierade garveri.

Vi vill förvalta vår form och vårt företagande, bygga något varaktigt och förknippas med den höga kvalitet som vi håller genom hela vårt koncept.

Hylla 30 1 200 Sek, Hylla 90 1 900 Sek

Rullbord 12 500 Sek

Vi tillverkar med den lilla studions passion och närvaro och den stora fabrikens styrka och trygghet. Vi ser läder som ett hållbart material och en naturlig del i alla våra produkter.
Hillevi Magnell, Designer

Bänk 35 000 Sek

Våra produkter får liv när de blir en del av ett sammanhang, när de tar plats i någons liv.
Hillevi Magnell, Designer

Rullbord 12 500 Sek